Емилия с години чакала Слави
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:57 / 06.10.2024Коментари ()2426
©
Емилия била инициатор за дуета със Слави Трифонов, който се появи преди дни. Блондинка мечтаела от години, но едва сега получила шанс да запее с шоумена-политик. Песента "Закъсня“ излезе дни преди Слави Трифонов да празнува 58-мия си рожден ден, който е на 18 октомври.

Певицата, която вече не е блондинка, а брюнетка, не крие, че е изключително щастлива, че има в репертоара си дует с Дългия. В социалните мрежи тя съобщи новината за премиерата на "Закъсня“ с емоционален пост, в който изтъкна, че не е подготовила специална презентация за песента.

"Всичко се случи толкова спотанно и естествено. Изпитах най-прекрасните емоции от създаването й, защото имах честта да работя с най-големите професионалисти в България – Слави Трифонов, Евгени Димитров-Маестрото и "Ку-ку бенд“, обяснява певицата.

Парчето се появява точно в навечерието на поредната кампания за извънредни парламентарни избори на 27 октомври. Очевидно е, че Слави добре е изчислил това. Въпреки че никога до този момент не е бил депутат, той е водач на партията си ИТН в два от избирателните района.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Emiliya-s-godini-chakala-Slavi-2288705
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.