Зрители спират да гледат "Игри на волята" след снощната постановка
© Нова тв
Бедстващото племе на Дръзките постигна снощи първата си победа в битките за територия в “Игри на волята". След една седмица, прекарана на Стопанството и две на Брега на отчаянието, Сините най-накрая успяха да завоюват Резиденция. Преди старта на играта, войникът Димитър от Гордите беше изпратен в изгнание на Блатото, а неговото място зае бившата членка на Силните - Миряна.

Сблъсъкът между трите племена даде шанс на новите капитани на Зелените, Сините и Жълтите -  Силвия, Микяй и Мартин, да докажат своите лидерски способности в битка. Въпреки натрупаната преднина, Силните не разпределиха правилно постовете си и позволиха да бъдат изпреварени. Победата се реши на финалното препятствие, където баскетболистката Десислава подреди сложния пъзел преди своите конкуренти Мартин и Караолис. Втори завършиха Гордите, за които остана Стопанството, а Силните трябваше да се задоволят с Брега на отчаянието.

Сътресенията в племената на Гордите и Силните продължиха и след края на териториалната битка, а кандидатите за власт в двете племена - Кралев и Раду, направиха поредни крачки към постигането на своите цели.

Днес предстоят нови две вълнуващи индивидуални битки. Едно капитанско решение ще изненада всички, а още един от изгнаниците ще получи шанс да влезе в голямата надпревара.

"Всички са в измамата - от продуцентите до последния играч! Нима Iилните не видяха как ги прецакаха, но чинно си мълчат, както са им наредили! Мразя наредени игри, просто ми загубиха интереса... жалко!", гласи мнението на зрител, с което обаче се съгласяват немалко хора, гледащи предаването.

Какво мислите вие?


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zriteli-spirat-da-gledat-Igri-na-volyata-sled-snoshtnata-postanovka-2290137
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.