Digital4Plovdiv събира български и световни експерти от дигиталния свят
©
Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия на България Digital4Plovdiv се завръща за поредна година в града под тепетата с още по-богата програма и атрактивни лектори от България и чужбина. На 17 и 18 октомври Конгресният център на Международен панаир Пловдив ще събере водещи български и световно известни представители на дигиталния бранш, успешни предприемачи, маркетолози, мениджъри и собственици на различни бизнеси, за да споделят своите знания и опит. Организатори на събитието са Internet Media Group и Европейската асоциация на дигиталните експерти.

Програмата отново ще бъде разпределена в два последователни дни, всеки със собствена водеща тема. Първият ден ще се фокусира върху най-новите тенденции в дигиталния маркетинг, а вторият ще бъде посветен на иновациите в онлайн търговията. Лекциите ще се провеждат паралелно в две зали, като и тази година, участниците с "Premium“ билети ще получат видео записи на всички лекции.

В конференцията ще се включат повече от 40 доказани дигитални специалисти, представители на водещи компании и бизнес предприемачи. Събитието ще открият малко преди 10 ч. неговите организатори – Любомир Атанасов, управляващ партньор в Internet Media Group и Преслав Бобев, управляващ партньор в IMG Connect и Digitla4Network. Веднага след официалното откриване на сцената ще се качи предприемачът със световен успех и основател на The Wise Gentleman – Elliot Wise, който ще даде на публиката "зеленото хапче“ за силата на личния брандинг.

Участниците ще имат възможност да научат най-новите тенденции и добри практики, които ще им помогнат да изведат бизнеса си на по-високо ниво. Лекторите, сред които ще бъдат утвърдени имена като Стилян Запорожанов (DigitalPRO), Геннадий Воробьов (Netpeak Bulgaria), Христо Колев (eCommerce Lead Bulgaria) и много други, са подготвили за посетителите вдъхновяващи лекции, обсъждане на реални кейстъдита и горещи панелни дискусии. Сред темите, които те ще засегнат, ще бъдат управлението на бранд репутацията в дигитална среда, бъдещето на изкуствения интелект, как да бъдем конкурентно способни в онлайн търговията и други.

Digital4Plovdiv ще насочи поглед към бъдещето с помощта на Дигиталните шамани – Петър Дяксов от дигитална агенция SEOMAX, Геннадий Воробьов от Netpeak Bulgaria и Христо Стоянов от Лайфхак Медия Груп, които ще предскажат тенденциите в дигиталния маркетинг през 2025 г.

Вторият ден на конференцията ще даде на посетителите детайлна извадка от най-мащабното потребителско проучване на пазара за електронна търговия в България, а eCommerce Титаните ще представят най-добрите практики за развитие на онлайн бизнес, които всеки предприемач в сферата ще може да интегрира веднага.

Като част от събитийна мрежа, обхващаща 15 конференции тази година и общо над 8000 участници, Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България – Digital4Plovdiv, се утвърждава като едно от най-важните и значими събития в страната.

Подробна информация за програмата и достъпа до конференцията ще намерите на Digital4Plovdiv.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Digital4Plovdiv-subira-bulgarski-i-svetovni-eksperti-ot-digitalniya-svyat-2291108
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.