Роджър Федерер: Надявах се този ден никога да не дойде
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:59 / 10.10.2024Коментари ()1091
©
Рафаел Надал обяви своето оттегляне от тениса преди час, а вече целият свят говори за това. Наследството на бившия номер едно далеч надхвърля неговите титли и успехи в тениса, което бързо можем да разберем чрез десетките хиляди коментари, които вече бяха изписани под публикацията на Рафа, с която той обявява края на своята кариера.

Един от първите реагирали пък се оказа друга от най-големите легенди на играта, а именно Роджър Федерер, който дълги години беше най-големия съперник на корта за Надал, но в последните години двамата се превърнаха в много близки приятели и дори Федерер изигра своя последен мач на корта, партнирайки си заедно с Матадора по време на Laver Cup 2022-ра в Лондон.

"Каква кариера, Рафа! Надявах се този ден никога да не дойде! Благодаря ти за незабравимите спомени и всичките ти невероятни постижения в играта, която и двамата толкова много обичаме. Беше абсолютна чест"! - коментира Маестрото в личния Instagram профил на тенисиста, с когото създадоха едно от най-великите съревнования в историята на спорта.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Rodzhur-Federer-Nadyavah-se-tozi-den-nikoga-da-ne-doide-2293706
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.