Световна звезда се омъжи за свой фен след негова молба за общо селфи
©
Бившата номер едно в женския тенис Гарбине Мугуруса се отказа от активна кариера само преди няколко месеца, а от съвсем скоро тя вече е госпожа Борхес.

Новината беше споделена от самата булка, която сподели в социалните мрежи снимка от сватбата си с испанския модел Артур Борхес, споделяйки как това е най-вълшебният ден в нейния живот, а самата церемонията се състоя в испанския курортен град Марбея.

Историята на Мугуруса и Борхес е "като на филм", както самата 2-кратна шампионка от Шлема споделя. Двамата се срещат за първи път преди три години по време на US Open, когато моделът посещава турнира в качеството си на фен на на испанската тенисистка.

Артур моли Мугуруса да си направят едно селфи, а тя описва този момент като "любов от пръв поглед. На следващия ден тенисистката има свободен ден и решава да се поразходи, като двамата се срещат абсолютно случайно в Сентръл Парк, а Мугуруса веднага разпознава Борхес и приема това като знак на съдбата. Двамата решават да се поразходят заедно, а останалото е история.


Още по темата: общо новини по темата: 2360
10.10.2024 Иво Карамански просълзи: Научих се да сменям памперси с една ръка
10.10.2024 Силвена Роу: Не е нужно да сте във фитнеса, това също помага
10.10.2024 Фирма за луксозни кърпи прекрати договора си с "Биг Брадър" заради подбора на участници
10.10.2024 Най-известното българско милионерско семейство се скара, всички разбраха
10.10.2024 Стивън Сегал бил готов да се бие за Русия и да умре за Путин?
10.10.2024 Скарлет Йохансон: Никога не си правете инжекция с кортизон
предишна страница [ 1/394 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Svetovna-zvezda-se-omuzhi-za-svoi-fen-sled-negova-molba-za-obshto-selfi-2293725
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.