Младежи се качиха в такси след посещение на публичен дом в Пловдив, стана страшно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:35 / 14.10.2024Коментари ()10219
© Plovdiv24.bg
Таксиметров шофьор е бил заплашен с убийство тази сутрин. В ранни зори, преди 7 сутринта, от Централна гара Пловдив в жълтата кола на Атанас С. се качили двама млади мъже на видима възраст около 25 години. Те поискали 34-годишния водач да ги закара до село Рогош. 

По пътя си говорили за публичния дом, от който идвали, били неадекватни, но няма яснота дали били пияни или дрогирани. Когато стигнали в Рогош, казали на таксиджията да ги изчака, за да вземат пари. Двамата обаче стоели на двора и не плащали.

Шофьорът почакал малко и попитал ще му плащат ли. Тогава единият от двамата клиенти извадил нож, тръгнал към водача и заплашил, че ще го убие.

Таксиметровият шофьор се уплашил, запалил колата и тръгнал. Обадил се на 112. Отишъл в РУ Труд, където подал оплакване, а след това придружил патрула до Рогош, за да му покаже къщата с агресорите. Към настоящия момент няма яснота има ли арестуван по скандалния случая.

Пред "Блиц" Атанас С. коментира: "Все съм попадал на мошеници и измамници, но да ме заплашват с убийство и да ми вадят нож, това не съм го очаквал. Притеснен и потресен съм“.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Mladezhi-se-kachiha-v-taksi-sled-poseshtenie-na-publichen-dom-v-Plovdiv-stana-strashno-2298273
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.