Голяма холивудска звезда тайно в България за снимките на нов хит
©
Новата голяма звезда на Холивуд Аня Тейлър-Джой е тайно в България! Американската актриса е дошла по нашите земи, за да изиграе главната роля в приключенската екшън комедия "Сакрифайс". Това разбра "България Днес" от пост на магазин в централна София, който е бил посетен от артистката.

"Аня Тейлър-Джой ще бъде в София поне до края на месеца за филма "Сакрифайс". В него ще участват и други звезди като Крис Еванс и Салма Хайек", сподели собственикът на магазина Рубен Лазарев и допълни:

"За жалост не мога да споделя повече, тъй като посещението й е много частно. Дори не можехме да се снимаме с нея или да ни даде автограф".

Блондинката стана известна по цял свят след ролята й в хитовия сериал "Дамски гамбит", където изигра главната роля на шахматния гений Бет Хармон. Впоследствие също грабва сърцата на много зрители в кулинарния сериал "Менюто". Тейлър-Джой се появява и на големия екран и е известно, че ще играе ключова героиня в идния трети филм на култовата поредица "Дюн".

28-годишната чаровница с характерни черти е дете на банкер и психолог в Маями, Флорида, но отраства в Аржентина и Лондон. Прекъсва образованието си на 16 години, за да следва актьорската си кариера.

За звездната холивудска продукция, която ще се снима у нас, се знае само, че става въпрос за радикална група, която тероризира светско благотворително събитие в търсене на мистериозен артефакт, свързан с древно пророчество. Аня ще играе ролята на злодейката във филма, а Крис Еванс ще бъде в главната роля. Екшънът вероятно ще се снима в студиото в кв. Бояна. Явно този месец столичаните ще имат късмета да засичат световната знаменитост да се разхожда по улиците.


Още по темата: общо новини по темата: 2431
15.10.2024 Светлана Гущерова: Показах дъщеря си заради хороскопа й
15.10.2024 Бачорски: Ако сте здрави, всичко останало в канавката
15.10.2024 Наталия Симеонова: Бях много потънала
15.10.2024 Принц Хари всъщност не се казва Хари
15.10.2024 Наш евродепутат: Обичам живота си повече, отколкото да ям торти!
15.10.2024 Никол Кидман и Салма Хайек си спретнаха скандал пред камерите
предишна страница [ 1/406 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Golyama-holivudska-zvezda-taino-v-Bulgariya-za-snimkite-na-nov-hit-2298867
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.