Победи ни държава, която съществува, само защото протестанти и католици се пердашат
©
Блогърът Дахер Фарид Дахер с оригинален коментар за вчерашния срам с българския национален отбор.

""Банши" е жена-дух в ирландската митология, която се явява като красавица или старица и с писъци предвещава смърт на близки хора.

Днес май видяхме банши за българския футбол.

След 0:0 вкъщи с Люксембург, чието население е поне два пъти по-малко от това на София, сега падаме с 5:0 от могъща Северна Ирландия, които съществуват само щото протестанти и католици се пердашат, и чийто капитан и най-известен футболист е резерва на десния защитник на Ливърпул. Представете си, ако играем срещу по-сериозни отбори. Например като... Грузия или Буркина Фасо.

Хеттрик ни вкара някакъв Прайс, който е посредствен англичанин, ама рита за С.Ирландия, щото баба му е родена в Дъблин. Но понеже е преспала с протестанти, сега внукът й играе за Северна Ирландия. Общо взето това е историята на северноирландците. Ирландци, чийто баби са спали с англичани.

Да паднеш с 5:0 срещу ирландци с палави баби.

Звучи като виц, ама не е", пише Дахер.

Снощи Северна Ирландия ни разгроми с 5:0 в среща от Лига "С", група 3 на Лига на нациите по футбол. Това беше първа загуба от 10 мача за Илиан Илиев начело на "трикольорите". Той вече има 2 победи, 7 равенства и 1 поражение, откакто пое тима.В групата Северна Ирландия вече е със 7 точки, а България е с 5 на трета позиция.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Pobedi-ni-durzhava-koyato-sushtestvuva-samo-zashtoto-protestanti-i-katolici-se-perdashat-2300476
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.