Затваря култово заведение, любимо на Боби Михайлов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:32 / 20.10.2024Коментари ()2316
Новият президент на БФС Георги Иванов-Гонзо затваря любимия ресторант на предшественика си Борислав Михайлов на футболната база в Бояна. Заведението е собственост на известния готвач Боби Серафимов, който е близък приятел с Николай Михайлов. Синът на бившия шеф на БФС не е съдружник, но именно по негова препоръка Серафимов става наемател на базата в Бояна преди около 7 години. 

Ресторантът в момента все още работи, но най-късно до края на годината всичко оттам ще бъде изнесено. Решението е на Гонзо, който иска в бъдеще базата да се използва само за футбол. Договорът между двете страни все още не е изтекъл, но в момента вървят преговори за прекратяването му. На това място повече никога няма да има ресторант, а ще се използва за други цели.

В заведението често засядаха бившият президент Борислав Михайлов и най-близките му хора. То се ползваше и от останалите служители на БФС заради отличната храна и обслужване. Луксозният ресторант бе открит шумно през 2017 г. На грандиозното парти присъстваха куп звезди, а Ники Михайлов влезе в ролята на готвач и приготви азотен сладолед под напътствията на майстор сладкар. Плътно до него бе и половинката му Николета Лозанова. Заведението бе посещавано още от Валери Божинов, Стилиян Петров и още куп звезди от спорта и шоубизнеса.

 През годините се носеха слухове, че в заведението се вдигат купони по време на лагери на националния отбор. Истината е, че подобно събитие е имало само веднъж по времето, когато национален селекционер бе Петър Хубчев.

През последните години луксозното заведение не може да се похвали с много клиенти. Собственикът и готвач Боби Серафимов има друг ресторант на морето в Лозенец, който е далеч по-успешен. Той и неговият екип вече обмислят нови проекти, след като окончателно напуснат базата в Бояна. Интериорът също ще бъде изнесен, тъй като той е изцяло собственост на наемателите, пише "България Днес".


Още по темата: общо новини по темата: 2537
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
20.10.2024 »
предишна страница [ 1/423 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Zatvarya-kultovo-zavedenie-lyubimo-na-Bobi-Mihailov-2305357
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.