Пловдивчанка изживя истински ужас на Главната: Всички стояха и гледаха как умира и снимаха с телефоните
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:53 / 20.10.2024Коментари ()16448
© Plovdiv24.bg
Архивна снимка
Пловдивчанка е изживяла истински кошмар, докато се е разхождала на Главната улица, разбра Plovdiv24.bg. Тя споделя своя разказ в социалните мрежи, Ето и подробностите:

Искам да споделя това, което ми се случи днес и ме накара да съм безкрайно възмутена и тъжна от хората. Днес (19 октомври - бел.пред.), вървейки през Главната на града видях събрали се хора, дете ревеше и викаше, а на земята лежеше жена, която се тресеше, а от устата и излизаше фонтан от повръщане.

Всички стояха и гледаха как умира. А малкото дете крещеше "Бабо, бабо!" Потресаващо е. 

Това за мен не е човешко. Няма хора, а едни бездушни същества, които просто гледат сеир. 

Хвърлих си чантата и отидох да обърна жената настрани. Обърнах я, а в това време дойде синът ѝ и продължи да се бори за живота ѝ. Аз се оттеглих и видях, че даже някои снимаха с телефоните си. Представяте ли си, колко интересно беше? Добре, че някои не беше решил да ми открадне и чантата.

Жената започна да мърда. Пет минути по-късно, като видяха, че е по-добре, тълпата се разотиде. Шоуто свърши. Много тъжно, защото това можеше да е всеки от вас сеираджиите.

Мислете, че когато правите нещо, то се връща. И каква съвест имате? Как спите?

Ще се моля Бог да ме пази от хора като Вас.

Нямам медицинско образование, но имам съвест и сърце, а всички днес бяха просто едни дървета, стояха си безмълвно и гледаха. Безкрайно тъжна съм и дано след днешния ден, поне някой да се промени и да стане ЧОВЕК!


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdivchanka-izzhivya-istinski-uzhas-na-Glavnata-Vsichki-stoyaha-i-gledaha-kak-umira-i-snimaha-s-telefonite-2305374
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.