Второ бебе е напът в известно звездно семейство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 21.10.2024Коментари ()4074
©
Семейството на носителката на "Оскар“ Дженифър Лорънс и съпруга ѝ Кук Марони скоро ще се увеличи. Актрисата и артгалеристът са споделили радостната новина чрез социалните мрежи и списание Vogue, че очакват второто си дете. Въпреки че не се разкрива полът на бебето или очакваната дата на раждането, едно е ясно –щастието отново е пред прага им.

34-годишната актриса, известна с хитовите си роли в "Игрите на глада“ и "Наръчник на оптимиста“, и 40-годишният ѝ съпруг Кук Марони, вече са родители на Сай, който се роди през февруари 2022 г. Двойката, която се венча през октомври 2019 г., не е крила вълнението си от родителството, като Лорънс в свои интервюта често е споделяла колко голяма подкрепа ѝ е Марони, наричайки го "най-добрият баща в света“.

Още през юни 2023 г., в интервю с Камерън Диас за Interview Magazine, Лорънс сподели как майчинството е променило отношението ѝ към известността и папараците. Актрисата говори открито за това колко повече мисли за личния си живот и за необходимостта да защитава своето семейство. Въпреки това, Лорънс винаги е подчертавала колко е благодарна за кариерата си и за всичко, което постига, но днес семейството ѝ е на първо място, пише Edna.bg.

Докато светът очаква с нетърпение още новини около бебе номер две, е ясно, че Лорънс и Марони са готови за новата глава в живота си, изпълнена с още повече любов и нови предизвикателства.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Vtoro-bebe-e-naput-v-izvestno-zvezdno-semeistvo-2306491
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.