Деян Донков прежали Радина
©
Деян Донков вече не скърби за доскорошната си половинка Радина Кърджилова.

В края на лятото се разбра, че двамата актьори са разделени, като Радина вече не крие, че има нова любов в лицето на колегата Пламен Димов.

След като изстрада раздялата, Деян се е окопитил и репетира новите си проекти.

"Насочил съм енергията си в актьорската професия. Сега съм в Бургас и до 18 ноември, когато е премиерата на постановката, в която играя, ще живея тук. След това в Пловдив, където с Недялко Славов пак работим заедно след "Камбаната", сподели Донков. За него бившата му партньорка Радина Кърджилова вече е в миналото, но той всеки уикенд се вижда с двамата си синове от нея - Христо и Йоан.

"Знам, че много играе Радина. Нека цъфти и вземе всичко от славата", хвали таланта на бившата си Донков.

Междувременно самата актриса и колегата й Пламен Димов изживяват романтичната си любовна история и се наслаждават на отношенията си, разкриват техни колеги от театъра.

Двамата бяха заедно на море това лято, а на рождения й ден дори не криели връзката си.

През лятото на 2023 г. Радина бе разпределена в спектакъл заедно с Пламен. В него участва и Донков, само че в последния момент се отказва, тъй като спектакълът е насочен срещу руската окупация на Украйна. Динката го било страх, че хората на Путин може да го убият. Ролята му бе дадена на талантливия Димов, който изиграва и още няколко герои в същото представление, справяйки се блестящо.

По онова време никой не предполага, че освен ролята Пламен ще вземе и жената на Динката.

Самият Донков след раздялата с Радина също е доста ухажван мъж. В постановката на Дон Нигро "Гнездото на гарвана" играе с пет жени, като вече се твърди, че една от тях му е хвърлила "непрофесионално око". Красавиците са: Аглика Бояджиева, Анна Кошко, Ива Трифонова, Милена Маркова и Пепа Николова. Режисьор е украинецът Павел Гатилов, за когото това е второ заглавие на сцената в Бургас.

"Винаги съм харесвал комедията. Тя е сериозен жанр за мен. Евтиният хумор не е присъщ за моята актьорска палитра. Обичам по-абсурден хумор, който съдържа в себе си и трагедия, и други елементи", казва още Донков. Той разкри, че онова, което го е привлякло в пиесата, е, че тя преминава през няколко жанра, докато накрая достига до "Тази безжанровост на самия живот". Актьорът допълни, че репетициите минават в много добър и позитивен дух. "Винаги съм работил с хората с позитивен дух и спокойствие, така беше и в "Орфей" с Йерней Лоренци, така и сега с Павел", заяви Донков.

Иначе Динката ще продължи да играе и в Народния театър, но засега не искал да участва в нови спектакли там. "Не съм напуснал, но в момента предпочитам да пробвам и в провинциалните театри", казва Донков.

В същото време Кърджилова се превъплъти във фатална жена! В това се убедиха фоторепортерите на вестника, които издебнаха фотосесия на актрисата, която засне нейната колежка от Народния театър Елена Иванова.

Радина бе в черна вечерна и с гол гръб рокля, с високи обувки, тъмен грим и червено червило. Контрастът с новата й визия – силно изрусена коса, впечатли и минувачи, които се зазяпаха в красавицата пред националната галерия.

Повече от година освен своите ангажименти в Народния театър,Радето е популярен инфлуенсър, като рекламира всевъзможни неща - от козметика до детски храни и принадлежности, а с порастването на двете й деца от Деян Донков започна да снима и за модни дрехи, пише "България Днес".


Още по темата: общо новини по темата: 2598
23.10.2024 Бивша на Благо Джизъса се ожали
23.10.2024 На 62 той изглежда зашеметяващо
23.10.2024 Моника Белучи с ретро провокация
23.10.2024 Ергенът Виктор с романтична екскурзия в Шотландия
23.10.2024 Джъстин Тимбърлейк отново разочарова феновете си
23.10.2024 Памела Андерсън не е сигурна дали е необвързана
предишна страница [ 1/433 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Deyan-Donkov-prezhali-Radina-2308642
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.