Снимка от Пловдив отива на финал
© Георги Георгиев
Снимката Bikes never dies на старозагореца Георги Георгиев е избрана за преминаване към финалния етап в категорията "Зелено в сърцето" на фотографския конкурс Urban Treasures. Кадърът е направен в Пловдив пред Дома на културата "Борис Христов".

Като следваща стъпка външно жури, съставено от експерти по екологична комуникация от цяла Европа, ще оцени записите на финалистите и ще определи победителите във всяка тематична категория.

Освен това финалистите ще бъдат обявени в прессъобщение на уебсайта на Агенцията, а публичното гласуване, достъпно от уеб страницата на състезанието, ще започне в сряда, 30 октомври 2024 г. 

Георги Георгиев е юрист, адвокат на свободна практика, поет, художник, общественик, създател на градски инициативи и стратегии за позитивно отношение към градската среда.

Активист на think-tank движението, с основа към брейнсторминг-решения за цялото общество, Георги е разработил над 80 документа - концепции и други, за по-добро разбиране към екологията, развитие на гражданското общество, правата и свободите на гражданите и за по-силни връзки с българската диаспора зад граница. Стиховете му "Вяра и въглени" са разпратени на 270 български училища в чужбина.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Snimka-ot-Plovdiv-otiva-na-final-2310223
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.