8 храни, които експертите препоръчват по време на грипния сезон | ||||||
| ||||||
Грипната активност обикновено е в пика си през октомври, според Центъра за контрол и превенция на заболяванията (CDC), и много от нас вече са изпитали първите симптоми на възпалено гърло или запушен нос, които предвещават началото на настинките и грипния сезон. Ясно е, че сега е моментът да започнете подсилвате имунната си система. Здравето ни зависи от много, включително качествен сън, солидна хигиена, управление на стреса и не на последно място от добре балансирана диета. Няма вълшебна храна или напитка, която да "укрепи имунната ви система", но има определени храни, които експертите по хранене и инфекциозни заболявания препоръчват да консумираме по време на грипния сезон. Ето какво да добавите към списъка си за пазаруване: - Чесън - Люти чушки - Джинджифил - Слънчогледови семки - Консерва от сьомга или друга риба - Суров мед от манука - Морска сол - Чай |
Още по темата: | общо новини по темата: 17085 | ||||||||||||
| |||||||||||||
предишна страница [ 1/2848 ] следващата страница |