Доведеният син на Иван се разплака след шамар от Емил Каменов, май ще има дело
©
В "Къщата на инфлуенсърите" се разрази скандал, след като Емил Каменов удари 17-годишния Спас Сарачинов, доведен син на продуцента Иван Христов. Инцидентът шокира зрителите и предизвика бурни реакции в социалните мрежи.

Каменов, известен със своята агресивна природа, забил "цигански" шамар на младежа, след като Спас го критикувал за заплахите, които отправял към жени.

Този тип поведение, което мнозина определят като просташко, е в духа на предишни хулигански прояви на Каменов, включително инцидент в сръбския "Биг Брадър", пишат от Блиц.

След удара, Спас, който видимо се разплака, демонстрира по-зряла реакция, отказвайки да приеме извиненията на Каменов и подчертавайки, че агресията не решава проблемите. Той веднага се свърза с Иван Христов, за да обсъдят възможността за съдебно дело срещу побойника.

Продуцентите на риалити формата взеха бързи мерки и изгониха Каменов от шоуто, подчертавайки, че подобно поведение не е приемливо.

В специално обръщение в социалните мрежи Спас заяви, че първото нещо, което е направил, след като е навършил 18 години, е да заведе дело срещу Емил Каменов, защото смята, че не трябва по такъв агресивен начин да се решават проблемите. Младото момче иска да покаже на хората, че не е нужно да ставаме лоши и тормозът в каквато и да е форма е недопустим


Още по темата: общо новини по темата: 2660
26.10.2024 Кралев съжалява за избухванията си и призна колко е бил гладен
26.10.2024 Изненада в "Игри на волята", Елвиса се завръща
26.10.2024 Ергенката Валерия отново се озова в спешното: Помислих си, че умирам
26.10.2024 Ева Кикерезова се излекува с екскурзия до Виетнам
26.10.2024 Здравко от "Биг брадър" засне много притеснително явление
26.10.2024 Актьор от хитовия сериал "Скъпи наследници" празнува днес
предишна страница [ 1/444 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Dovedeniyat-sin-na-Ivan-se-razplaka-sled-shamar-ot-Emil-Kamenov-mai-shte-ima-delo-2313222
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.