Ева Кикерезова се излекува с екскурзия до Виетнам
Красавицата от прогнозата за времето на БНТ, никога не пести лични впечатления. Ева Кикерезова, която всеки зрител приема като балансиран и усмихнат човек, сама призна, че е била разклатена. Сподели  и лечението за черните мисли.

Във Facebook Ева написа:

Преди няколко месеца имах много кофти, от емоционална гледна точка период. Тогава точно ми звънна моята приятелка Severina Markova, да ме чуела как съм. Викам - не съм добре, крива съм, чувствам се изтощена, на предела на силите си. Тя обаче, като виден пътешественик, каза - на теб ти трябва един Виетнам - идвай с мен, правя група в края на октомври.

Аз ѝ казах, че съм толкова уморена и напрегната, че просто няма шанс да тръгна и то за пътешествие, на което всеки ден ще сме на различно място, ще обикяляме, ще спим във влак, ще спим и на кораб, ще имаме два вътрешни полета, ще се возим с лифтове, ще изкачване върхове и какво ли още не. Тя обаче беше категорична. Мъжът ми и той се нави и така стегнахме багажа за Виетнам.

Да ви призная, тръгнах без никакви очаквания, обаче това, което ми се случи в тази страна е нещо, което не мога да го обясня с думи. Тази приятно луда жена напълно промени представите ми за пътуване.

Направила съм страшно много снимки, събрала съм и видео материал, надявам се скоро да успея да ви потопя в атмосферата на тази магична държава.


Още по темата: общо новини по темата: 2660
26.10.2024 Кралев съжалява за избухванията си и призна колко е бил гладен
26.10.2024 Изненада в "Игри на волята", Елвиса се завръща
26.10.2024 Ергенката Валерия отново се озова в спешното: Помислих си, че умирам
26.10.2024 Здравко от "Биг брадър" засне много притеснително явление
26.10.2024 Доведеният син на Иван се разплака след шамар от Емил Каменов, май ще има
дело
26.10.2024 Актьор от хитовия сериал "Скъпи наследници" празнува днес
предишна страница [ 1/444 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Eva-Kikerezova-se-izlekuva-s-ekskurziya-do-Vietnam-2313228
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.