Синоптичка се завърна в ефир с нова визия след близо 3 години
©
След близо 3-годишно отсъствие заради отпуск по майчинство Гери Малкоданска се наблъска с ботокс специално за завръщането си в Нова тв. На зрителите им направи впечатление, че в първия работен ден миналата седмица челото й бе странно изпъкнало, а лицето й подпухнало. Запознати са категорични, че това не се дължи на недоспиване заради двете й деца, а очевидно се е подложила на мощна доза разкрасителни процедури, чийто ефект всъщност е доста спорен.

Къдрокосата  синоптичка роди дъщеря си Белла, която е нейното второ дете, в началото на януари 2022-ра. След по-малко от 3 месеца детето ще стане на 3 години, а майката, за разлика от повечето други телевизионерки, които бързат да се върнат на работа след раждането, изкара вкъщи и двете години платен отпуск по майчинство, които й се полагат по закон, че даже и почти цялата година неплатен, на който също всяка жена у нас има право, стига да може да си го позволи.

Миналата седмица Гери изгря обратно в Нова телевизия с подновена визия. Личи, че синоптичката дълго се е подготвяла за триумфално завръщане. През септември тя сподели серия реклами за детска козметика, в които изглеждаше, както обикновено, докато сега горната част на челото й е изпъкнала, а скулите й са изгубили характерната си лека острота и изглеждат по-скоро заоблени. Явно е слагала и филъри, и ботокс.

Освен с подновено лице, Малкоданска се завърна на работа и с нова рубрика, по която работи извън задълженията си около съобщаването на прогнозата за времето и която, изглежда, е снимана доста отдавна. Тя се казва "Живей красиво" и занапред ще се излъчва в "Здравей България" през седмица, пише "Уикенд".


Още по темата: общо новини по темата: 2686
28.10.2024 Известен актьор изненадващо съобщи, че е влюбен в Памела Андерсън
28.10.2024 Дядо и внуче? Не - гаджета
28.10.2024 Любима българска рок група със страхотна изненада за феновете на винила
28.10.2024 Жерар Депардийо няма да се яви в съда по делото за сексуално посегателство
28.10.2024 Тази звездна двойка всеки път предизвиква фурор с появата си
28.10.2024 Деси Тенекеджиева: Не исках да се оперирам, но бях принудена
предишна страница [ 1/448 ] следващата страница

Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Sinoptichka-se-zavurna-v-efir-s-nova-viziya-sled-blizo-3-godini-2315258
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.