EVN Bulgaria търси най-добрите студенти по електротехника, информационни технологии и икономика
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:59 / 29.03.2007Коментари ()1515
©
През лятото на 2006 година стартира програмата на EVN Bulgaria за летни стажове "Младежи с бъдеще". Общо 17 студенти, отговарящи на поставените критерии, от технически и икономически специалности на български и чуждестранни университети имаха възможността да работят в предприятието. Двама от тях имаха шанса, да продължат стажа си в EVN Австрия.

"Реакциите на практикантите и на служителите от EVN, които ги обучават, показват висока степен на взаимна удовлетвореност", изрази радостта си за успеха през 2006 г-н Тодоровски, ръководител отдел "Човешки ресурси" при EVN. "За нас е особено важно да се работи по действителни проекти заедно със специалистите", изтъква г-н Тодоровски специфичния характер на програмата. "В това ние виждаме възможност, не само да се свържем с най-способните студенти, но и да представим групата EVN като атрактивен работодател с многообразните задачи и предизвикателства."

Тази година сроковете за подаване на документи са до 30.04.2007г. на адрес: jobs@evn.bg.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/EVN-Bulgaria-tursi-nai-dobrite-studenti-po-elektrotehnika-informacionni-tehnologii-i-ikonomika-25555
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.