Учен твърди, че човечеството е на повече от 300 млн години
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:54 / 25.10.2004Коментари ()1672
Световноизвестният учен Майкъл Кремо е събрал артефакти, навеждащи на мисълта, че на Земята е имало цивилизации и преди повече от 300 милиони години. Той е автор на книгите “Забранената археология” и “Човешката деволюция”.
Кремо посещава България за втори път. Предстоят му лекции и срещи с читатели в София, Благоевград, Пловдив, Габрово, Велико Търново, Русе и Варна.
В информационното предаване “Горещо пладне” на Радио “Спорт” Кремо уточни, че най-старият артефакт е намерен в Южна Африка и представлява предмет, изработен от разумен човек и престоял в земни пластове на възраст 2 милиарда години. Човешки скелети са изкопавани в пластове отпреди 50 и 300 милиона години. При изследванията са участвали и медици, които са на мнение, че те не се различават антропологически от днешния човешки вид. Ученият даде примери с изкопани кости, предмети – оръдия на труда и изкуството, останали вкаменени в древните пластове човешки стъпки и дори следи от... обувка. Фактите, които той е систематизирал и описал, са известни отдавна, но се игнорират или крият, за да не предизвикат обяснения, отричащи Дарвиновата теория за еволюцията. Цивилизации на нашата планета е имало, те са търпели възход и са погивали, било от природни катаклизми, било поради собственото си неблагоразумие, каза Майкъл Кремо. Тяхното съществувание е като синусоидалната крива и не се побира в 100-те хиляди години, на колкото се смята, че е човечеството. А човекът е нещо повече от химия; той е консиистенция от материя, разум и дух.
Гостът сподели, че защитава идеята, че хората някога са били духовни същества, деградирали до материалното земно ниво, но и тяхното развитие е синусоидно: редуват се еволюция с деволюция, а посоката към усъвършенстването на чистата енергия си е революция. Информацията е на News.bg.


Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Uchen-tvurdi-che-chovechestvoto-e-na-poveche-ot-300-mln-godini-2622
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.