Премиерата на филма "Време за жени" е тази вечер
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:44 / 29.05.2007Коментари ()2413
© Plovdiv24.com
Пловдивските любители на киното ще имат възможността да гледат премиерата на най-новият български филм "Време за жени". Прожекцията ще се състои тази вечер от 19.30 часа в кино "Лъки синема". Сценарист и режисьор на филма е Илия Костов, а главните роли се изпълняват от Аня Пенчева, Параскева Джукелова, Катерина Евро, Биляна Петринска, Любен Чаталов, Стефан Попов, Тончо Токмакчиев, Никола Рударов и Миодраг Иванов.

Синопсисът на филма е четири жени търсят нетрадиционен начин да излязат от задушаващото "живуркане". Попаднали в клопката на популярно телевизионно шоу, те решават да преследват с всички средства голямата награда. Водещият на шоуто е обигран медиен манипулатор, който не се спира пред нищо. За да спечелят обаче, дамите трябва да направят стриптийз пред камерите на шоуто. Песните които се изпълняват в продукцията са от репертоарът на Васил Найденов ("Време за жени") и Нелина ("Кукла на конци").

Филмът "Време за жени" е получил следните награди - награда за сценарий на Годишните филмови награди на Националнен филмов център 2006 г., специална награда на журито на Международен филмов фестивал "Любовта е лудост" и награда за мъжка роля на актьорът Любен Чаталов.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Premierata-na-filma-Vreme-za-zheni-e-tazi-vecher-27825
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.