Пловдив - предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:19 / 02.11.2004Коментари ()2847
В 10 ч. в СОУ "Никола Вапцаров" ще бъде открит компютърен кабинет.

От 11.30 часа управителите на петте заведения и началникът на отдел “Здравеопазване” в община Пловдив ще дадат пресконференция на тема "Проблемите във финансирането на пловдивските общински заведения в болничната помощ".

Кметът на район “Южен” в Пловдив инж. С. Ламбрева е поканила всички просветни, културни дейци и журналисти, живеещи на територията на района, на традиционното отбелязване на Деня на народните будители. Срещата е от 16.00 ч. в Народно читалище “Христо Ботев”.

Общински младежки съвет – Пловдив и Студентските съвети на ПУ “Паисий Хилендарски”, УХТ – Пловдив, Аграрен университет, Медицински университет, Технически университет – филиал Пловдив, АМТИ организират пресконференция по повод честването на Деня на народните будители.

Кметът на Пловдив д-р Иван Чомаков ще представи днес водещ доклад пред участниците в кърглата маса “Публично-частно партньорство – финансиране на инвестиционни проекти в публичния сектор – предизвикателства и тенденции” на Икономическия форум за Югоизточна Европа.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv-predstoyashto-za-denya-2791
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.