Розалин Петков дари средства за книги на д-р Иван Богоров
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:20 / 01.09.2011Коментари ()1434
©
Лични средства дари Розалин Петков за закупуване на книги на д-р Иван Богоров за Градската библиотека в Карлово. Зам.-областният управител и кандидат за кмет на ГЕРБ се отзова на призива на местен инициативен комитет и е сред първите, предоставили средства за кампанията "За народна свяст", срещу което получи Акт за дарение от София Бановска - директор на библиотеката и член на инициативния комитет.

"Радвам се, че давам своя принос, за да бъдат събрани пет екземпляра от оригиналните издания на трудове на Иван Богоров", коментира Розалин Петков, юиято идея е да приобщи към дарителската акция свои съграждани, съпричастни с идеята.

Макар и задочно - от Парламента, пръв се отзова народният представител от Карлово Николай Петков, който чрез съименника си също предостави парична сума, а своя акт за дарение ще получи лично.

От ГЕРБ Карлово припомнят, че своеобразен старт на тази кампания даде общинската им младежка организация. През месец май тази година по повод юбилея на читалището, младежите направиха ценен подарък - уникално издание на Българо-френския речник на д-р Богоров.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Rozalin-Petkov-dari-sredstva-za-knigi-na-d-r-Ivan-Bogorov-283959
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.