От "Кауза Пловдив" към Спас Гърневски: Писал ли сте стихове във възхвала на БКП?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:56 / 05.10.2011Коментари ()8617
©
1. Г-н Гърневски, вдясно от входа на централата на "Волво" в Швеция има ли Ваша снимка като основен контрагент на "Волво"?
2. Писал ли сте стихове във възхвала на БКП?
3. Получавал ли сте в качеството Ви на председател на СДС дарения от наречения от Вас олигарх Георги Гергов?

Тези въпроси председателят на предизборния щаб на коалиция "Кауза Пловдив" и кандидат за общински съветник Константин Георгиев отправи към Спас Гърневски в отговор на изявленията му, че кандидатът за кмет и водач на листата на "Кауза Пловдив" Георги Титюков бил "слуга на БСП и кандидат на Георги Гергов". 

Именно човекът, който говори за кандидатите на Георги Гергов - Спас Гърневски, е един от виновниците Пловдив да няма единен десен кандидат, категоричен е Константин Георгиев. "За разлика от коалицията на г-н Гърневски ние не продаваме местата в листата си, напротив - от първо до 51-во място в нашата листа са млади хора, които са изключителни професионалисти в своята област. Достатъчно е да се споменат имената на Николай Бухалов, Енчо Пиронков, арх. Цветелин Цоневски, Маргарита Джарова и други. Общото между тях е, че всички те имат една кауза - Пловдив", заявиха от коалиция "Кауза Пловдив". 

"Може би г-н Гърневски говори абсурди, защото е притеснен от все по-намаляващия електорат и все по-намаляващата подкрепа за партията му. Както и от това, че синята столица Пловдив е зад Георги Титюков. А може би е изнервен и от факта, че освен дясномислещите хора, които подкрепят кандидатурата на Георги Титюков, щабът на "Кауза Пловдив" се помещава в бившата централа на СДС, в която самият г-н Гърневски е упражнявал правата си на председател на СДС", посочи още Константин Георгиев. В подкрепа на това, че Георги Титюков не е кандидат на Георги Гергов могат да се изведат много факти, но че това е истина ще се разбере преди евентуалния балотаж, заключи председателят на предизборния щаб на коалиция "Кауза Пловдив".


Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница

Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Ot-Kauza-Plovdiv-kum-Spas-Gurnevski-Pisal-li-ste-stihove-vuv-vuzhvala-na-BKP-292869
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.