Пловдив - предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:18 / 11.11.2004Коментари ()2299
Новата сграда на районната администрация в ж.р. "Тракия" ще бъде открита официално в 12 ч. Лентата ще прережат кметът на Пловдив д-р Чомаков и районният кмет на "Тракия" Славчо Атанасов.
В хотел "Санкт Петербург" ще се проведе международна бизнес среща между представители на бизнес средите в гр.Прилеп (Македония) и български предприемачи от хранително-вкусовата, леката, електротехническата промишленост и ВиК . В срещите ще участват и представители на културни институции в Прилеп. Форумът е организиран от пловдивската Търговско-промишлена камара.
Реконструиран Център за интензивна терапия към кардиологичното отделение на болница "Свети Мина" в Пловдив ще бъде открит днес.
Дни на република Беларус се провеждат днес и утре в Карлово. Гост на общината за празниците ще бъде посланикът на Беларус у нас негово превъзходителство Александър Петров. В проявите ще се включи и карловското дружество на гражданите на Русия. Предвидена е среща-разговор с екипа на посолството и ръководството на община Карлово.
Първата в Пловдив детска велоалея ще бъде открита в Цар-Симеоновата градина. Трасето, преминаващо през целия парк, е оборудвано със специални знаци и хоризонтална маркировка. Обозначени са 9 пешеходни пътеки, които ще бъдат използвани от близките училища като учебен център за обучение на децата как да пресичат безопасно пътното платно.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv-predstoyashto-za-denya-2952
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.