Емил Наков търси втория Тасев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:22 / 17.07.2007Коментари ()3339
©
Самотния войн за правда и локомотивска чест собственик на Локомотив Пловдив Емил Наков е започнал да замотава кандидат-купувачът Левент Назифоглу, довериха запознати с делата на Лаута. В случай, че новината е факт, то тя ще бъде приета двузначно от феновете на черно-белите, като по-голямата част от тях са в готовност да приемат вестта за добра, пренедбергвайки факта, че тя ще е потвърждение на предварителните прогнози. А именно - Емил Наков търси следващия Александър Тасев, който да го включи по някакъв начин в управлението на клуба, което да му носи лични облаги. Без съмнение предложението на Левент Назифоглу изключваше името на Наков от момента след финализирането на сделката. Успоредно с това докато запалянковците бяха заети да спорят помежду си относно кандидатурата на Назифоглу, считана за сигурна по ред причини, на път е да де окаже, че тези спорове са отклоняване на вниманието от получилия прякора си "кюстендирски кърлеж".

В тези събития, Назифоглу доверчиво заплати първия подготвителен лагер, както и изпусна кесията с 5000 лв. миналата седмица, след вестите за безпаричие в курортния град Банско, където локомотивци изкараха първия си лагер. Така е на път да стане ясно, че негативизмът сред феновете не е единствентвената пречка заплашваща сделката между акциите на Локомотив и турчинът.

Следващите очаквания относно бъдещето на клуба са свързани с оставането на лицето Емил Огнянов Наков в клуба, независимо дали ще си намери друг кръводарител, откойто да продължи футболното му съществуване. Актуални са дори очакванията клуба да започне първенството под негово ръководство, вероятно подсилено от ненужните и натирени играчи, собственост на Локомотив София, които насочиха основните си финансии относно покупките от Лаута към Кюстендил, но не и към клубната каса.

Единственото опровержение на горепосочените слухове би било свързано със смяната на собствеността на клуба до края на тази седмица, в инвеститорски ръце, изкючвайки "жадния" да се оттегли от футбола Наков. Потвърждение обаче за тези думи би бил фактът, ако след този уикенд движещите сили по коридора на Лаута запазят спокойствие и безмълвие. В това лице и старши-треньорът Иван Маринов.

Анализът е на Lportala.net.



Още по темата: общо новини по темата: 25
30.08.2007 »
30.07.2007 »
25.07.2007 »
23.07.2007 »
23.07.2007 »
20.07.2007 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница

Още новини от Аналитични новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/analitycs/Emil-Nakov-tursi-vtoriya-Tasev-29653
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.