Концертът на ансамбъл "Игор Мойсеев" в Пловдив се отменя
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 28.10.2011Коментари ()1771
©
Продуцентска компания АРТ БГ съобщава, че концертите в Пловдив и Варна на Руски академичен ансамбъл "Игор Мойсеев", насрочени съответно за 19 и 21 ноември, се отменят.

Причината, която посочват от мениджмънта на ансамбъла, е промяна в тур графика на артистите. В София концертът ще се състои както е обявено - на 23 ноември в зала 1 на НДК от 20 ч.

Всички желаещи да върнат своите билети за концертите в Пловдив и Варна, могат да го направят на касите, откъдето са закупени - касата пред Община Пловдив, Дворец на културата и спорта и разпространителската мрежа на Eventim.

За всички притежатели на билети за "Игор Мойсеев"в Пловдив Продуцентска компания АРТ БГ и Посолството на руската федерация у нас ще подсигурят безплатен превоз до София и пропуск за концерта в зала 1 на НДК на 23 ноември.

Няколко автобуса ще потеглят на 23 ноември в 18 ч от централния вход на Международен панаир Пловдив. Пътниците ще бъдат допускани на борда на автобуса срещу представяне на билет за "Игор Мойсеев" в Пловдив, който ще важи и на входовете за зала 1 на НДК.


Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Koncertut-na-ansambul-Igor-Moiseev-v-Plovdiv-se-otmenya-300124
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.