Тримата нападатели от Розино са в ареста
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:23 / 01.08.2007Коментари ()1034
Мъж на 27 години и 16-годишен младеж, укрили се след грабеж на самотно живееща жена в Розино, бяха заловени от полицията. Третият участник в грабежа бе задържан непосредствено след извършване на престъплението.
Както съобщихи полицията вчера, около 1 часа трима маскирани мъже нахлули в къщата на 65-годишна жена, счупвайки входната врата. След като заплашили с нож пенсионерката, те взели спестяванията й от 170 лева и избягали с тях. Полицаи от РПУ-Карлово заловили единия от маскираните още същата нощ, но двамата му съучастници успели да избягат. Сега вече и тримата нападатели, които са от Розино, са в следствения арест.
Междувременно полицаите от РПУ-Карлово са установили, че тримата - А.М./27 г./ и двете момчета на 17 г. и 16 г., са извършили и на две кражби. На 25 юли те откраднали 50 килограма месо в буркани от дома на 59-годишен мъж от същото село, а три дни по-късно противозаконно отнели лек автомобил „Фиат Ритмо" от Розино. Същия ден колата е била намерена изоставена в землището на селото.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Trimata-napadateli-ot-Rozino-sa-v-aresta-30251
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.