Кметът на с. Величково ще се кандидатира за кмет на Пазарджик
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:52 / 22.08.2007Коментари ()3238
Остро се разграничавам от одобрената от БСП кандидатура за втори мандат на Иван Евстатиев на община Пазарджик, заяви днес на пресконференция кметът на пазарджишкото село Величково Николай Чалъков.

Той каза, че не е съгласен с водената политика на БСП на местно ниво. Чалъков оповести публично, че ще се включи в местната надпревара, тъй като "имам своя собствена визия за бъдещето, според която са необходими генерални промени в политиката, водена от БСП на местно ниво".


"Желанието ми е да бъда общо припознат от хората и представителите на левите партии кандидат, а не нечия кандидатура, защото всъщност посланията ми са към хората", се казва в обръщение на Николай Чалъков към пазарджишката общественост.


"Преди четири години от БСП излязохме с една много добра платформа. Не отричам, че е направено нещо, но то е малко", добави Чалъков, който е и секретар на Областния съвет на БСП в Пазарджик. В момента текат разговори с 12 леви партии за моята подкрепа". Според Николай Чалъков местният вот, а и не само той, стават все по-мажоритарни. "Хората вече не залагат на лявото и дясното, а на личности. Нека те да изберат кой е най-добрият кандидат за кметския пост", добави Чалъков.


Чалъков съобщи още, че кандидатурата му е съгласувана с открито писмо до председателя на Народното събрание Георги Пирински и с писмо до министър-председателя Сергей Станишев.


"Осъзнавам напълно отговорността, която поемам с днешното обръщение към Вас. Избрах този най-труден път, защото съм убеден, че е единственият за постигане за ново духовно и икономическо възраждане на община Пазарджик", завършва откритото обръщание на кмета на Величково.
Информацията е на радио "Фокус" - Пазарджик.



Още по темата: общо новини по темата: 518
24.01.2009 »
31.12.2007 »
10.12.2007 »
12.11.2007 »
09.11.2007 »
09.11.2007 »
предишна страница [ 1/87 ] следващата страница

Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Kmetut-na-s-Velichkovo-shte-se-kandidatira-za-kmet-na-Pazardzhik-31113
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.