Кампания за 10-те най-значими обекта и събития в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:09 / 30.08.2007Коментари ()2397
©
За празника на Пловдив на 6-ти септември стартира кампания сред пловдивчани за номиниране на обекти и събития от града и неговата история. Община Пловдив ще предложи за гласуване първоначално около 50 обекта и събития, като системата е отворена и за нови предложения, научи Plovdiv24.com

"Подготовката за кампанията продължи три месеца.Искаме да направим съпричастни пловдивчани. Мотото на кампанията е "Градът без време", обясни зам.-кметът Константин Писков.

Обектите ще бъдат от областта на историята, културата и спорта.Пловдивчани ще могат да изразят вота си чрез интернет, по телефона, чрез талони в ежедневниците, или чрез писма до община Пловдив.

Обектите ще бъдат представени първо в страницата на община Пловдив в интернет. Гласуването ще протече през целия месец септември. В началото на октомври, след обработка на резултатите, обектите ще бъдат обявени и те ще бъдат ползвани за компетентна и пълна презентация на града ни като туристическа дестинация, както и за развитието им като активни зони в живота на пловдивчани. „Предложенията, с които стартираме, обединяват всички сегменти от развитието на града. Съгражданите ни обичат Пловдив, а неговия уникален и многостранен облик е не само повод за гордост, но и важен елемент от развитието, върху който трябва да се работи”, допълни по този повод зам.-кметът Писков.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Kampaniya-za-10-te-nai-znachimi-obekta-i-subitiya-v-Plovdiv-31451
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.