Пловдив - предстоящо за деня
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 29.11.2004Коментари ()1082
Днес Пловдив осъмна и за неопределено време ще бъде без тролеи. "Електроразпределение" спря тока на "Градски транспорт" за неплатени сметки. В момента се водят преговори между двете дружества.

Община Пловдив се включва в прилагането на транснационалния проект ИНКЛУД за развитие на индустриалните кластъри в областта на хранително-вкусовата промишленост (също дървообработването и мебелната промишленост в област Благоевград) . Днес в 12.15 ч. в Заседателна зала на Община Пловдив официално ще бъде подписан Протокол за намерение между Пловдив и Община Тулн (Австрия).

На 29 и 30 ноември в Пловдив ще се проведе тристранен семинар по трансграничното сътрудничество между България, Гърция и Турция, организиран от Съвета на Европа със сътрудничеството на МРРБ.

Деветият артцикъл “Театър отблизо”, организиран от общество “Бизнес и музика”, стратира тази вечер с постановката "Фенове" с участието на Христо Гърбов и Валентин Танев. Спектакълът ще бъде показан в Драматичния театър от 19 ч. Освен него в рамките на проявата публиката ще види “Недостъпната”, “Лазарица”, “Бракът и държавата”, “Пред заключената врата”.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Plovdiv-predstoyashto-za-denya-3248
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.