Момиче от конкурса Мис Картинг с първа фотосесия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:54 / 11.10.2007Коментари ()3250
©
Рени Нешева, която стана лице на сп. SHOP PLOVDIV по време на конкурса МИС КАРТИНГ 2007 миналия месец, направи първата си професионална фотосесия на писта „Лаута". Рени засне най-актуалните предложения за есенно-зимния сезон на модните марки Guy Laroche, Tiffy, AGGATA, ILTOKONI и MONRO WOMAN. Чаровната брюнетка се чувстваше като у дома си, защото няколко седмици по-рано се научи да кара картинг. Светкавиците на фотоапарата не притесниха момичето, което направи уверени стъпки в модната фотография на пловдивското картинг съоръжение.

Атрактивните фотографии ще излязат в октомврийския брой на SHOP Sofia, SHOP Plovdiv и SHOP Varna.Компания на девойката по време на снимките правеше темпераментното бъги RAZOR, което е най-новата придобивка на пистата. Познавачи на женската красота споделиха, че Рени има неразкрит потенциал, който трябва да се реализира. Част от него успя да улови фотографката Рая Георгиева.

Рени е зодия Телец и мечтата и е да работи като топмодел в чужбина. Когато има време тренира във фитнес залата. Смята да стане много добра зад волана на мини болидите на „Лаута" и затова често може да бъде забелязана да върти обиколки на картинг пистата до стадиона на Локомотив Пловдив.



Още новини от Любопитни новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Momiche-ot-konkursa-Mis-Karting-s-purva-fotosesiya-33384
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.