Двама възрастни изгоряха в домовете си, трети намерен мъртъв след четиримесечно издирване
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:34 / 05.12.2004Коментари ()1139
72-годишен мъж от Пловдив и 75-годишна жена от Рогош изгоряха вчера в домовете си при пожари, причинени от електроуреди.
Сигналът за пожара на ул.”Константин Геров” в Пловдив е подаден в 7 часа в Първо РПУ. По първоначални данни пенсионерът В.Г. е ползвал необезопасена ел.печка “Елва”, съобщиха от РДВР. Починал е вследствие на задушаване и изгаряния по лицето.
В 14 часа същия ден в Трето РПУ е подаден сигнал, че е възрастна жена е намерена мъртва в дома си на ул.”Ген. Г. Вазов” в Рогош. Няма данни за насилствена смърт, съобщават от полицията. Причината е задушаване от подпалил се телевизор.
Мъртъв е намерен 78-годишният К. А. от Асеновград, обявен за издирване на 25 юли тази година. Трупът е открит вчера около 11.30 часа в местността “Дългата пещера” над асеновградския квартал Горни Воден. При първоначалния оглед не са установени данни за насилствена смърт. По случая е образувано дознание.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dvama-vuzrastni-izgoryaha-v-domovete-si-treti-nameren-murtuv-sled-chetirimesechno-izdirvane-3346
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.