© Рlovdiv24.com | | Снимка:Архив | Емил Колев, работещ в пловдивски ресторант спечели първа награда в седмото издание на националния конкурс "Готвач на годината 2007". Той грабна приза като приготви рибна селекция и севиле, филе от заек с трюфел върху мус от сини домати с пармезан и селекция от горски гъби и крем "Сабайон" с карамелизирани смокини. На второ място остана Георги Рахнев от Варна. Трети в оспорваното състезание е Радослав Цветански от София.В конкурса "Готвач на годината 2007", който се проведе в рамките на Панаира на туризма и свободното време във Варна, се включиха 27 готвачи от цяла България. Най-много от участниците в състезанието бяха от градовете София и Варна. Домакин на конкурса бе Двореца на културата и спорта във Варна. Водещ бе Ути Бъчваров.
Източник: агенция "Фокус" |