Разясняват на тракийци възможностите за саниране
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:05 / 28.06.2012Коментари ()2094
© Plovdiv24.bg
Кметът на Район "Тракия" Костадин Димитров кани всички жители на района днес, 28 юни, от 17:00 часа пред кметството, за да получат информация относно възможностите за саниране на жилищните сгради посредством оперативна програма "Регионално развитие".

На срещата ще присъстват представители на Министерство на регионалното развитие и благоустройство, които управляват финансовата помощ от 50 млн. лева, отпусната по проекта "Енергийно обновяване на българските домове" и ще представят механизмите за кандидатстване и основните моменти при осъществяване на процеса по обновяване.
Участие ще вземат и представители на банката, която подпомага желаещите да се възползват от възможността да обновят своите домове.

Целта за този форум е да бъде представена на гражданите пълна информация за процеса на саниране и по тази причина организаторите канят и всички фирми - специалисти в областта на санирането да представят своя опит и продукти. Фирмите, които желаят да вземат участие, могат да се свържат с администрацията на Район "Тракия" - www.trakia-plovdiv.com.

"Това, към което се стремим, е да улесним хората максимално и за тях сме организирали този форум, като на едно място сме събрали всички необходими участници в процеса - структурите отговарящи за европроектите, банката, която оказва финансово подпомагане, изпълнителите на дейности по санирането и самите потребители. Надявам се да сме полезни на гражданите, както чрез организираната среща, така и занапред при реализиране на планираните от тях обновявания на техните домове", заяви кметът на район "Тракия" Костадин Димитров.

17:00 часа - кметството на Район "Тракия", бул. "Освобождение" № 63. Заповядайте!



Още новини от Национални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/Razyasnyavat-na-trakiici-vuzmozhnostite-za-sanirane-362554
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.