Незабравима италианска нощ предстои на Античния театър
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 06.07.2012Коментари ()1668
© Plovdiv24.bg
Искате ли да изживеете една незабравима италианска нощ, пълна с много музика, емоции, забавления, ухания, усмивки и скечове?

Заповядайте на Античния театър днес, 6 юли 2012 г., от 21.00 ч. Така организаторите и продуцентите "Шоу проджектс" се обръщат към всички зрителите и почитателите на италианската култура и музика. За една нощ под звездите ще видим и много звезди на сцената.

Специално от Италия за концерта ще долетят Alex Rea, Sylvia Pagni, Salvatore Strano, Giandomenico Anellino, които ще ни поведат на музикална разходка из прекрасна Италия, и не само... ,защото Алекс Реа ще се превъплъти в едни от най-емблематичните изпълнители от световната естрада, а Алберто Лонгони ще се погрижи да забавлява и изненадва публиката със своите скечове.

Специален гост и пиронът на вечерта ще бъде известният български певец Георги Христов, който ще изпълни някои от своите най-известни парчета.

Музите на вечерта ще бъдат прекрасните момичета от "Трио Сопрано", които в ролята на домакини ще изпълнят някои класически арии от италиански композитори и също така ще бъдат водещи на шоуто.

Но изненадите не свъшват до тук - всеки закупил билет ще получи подарък преди концерта на входа - CD с песни на изпълнителите и сувенир от прекрасна Италия.

Организаторите и продуцентите от "Шоу проджектс" обещават 6-ти юли на Античния театър в Пловдив да бъде "истински музикален купон по италиански".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Nezabravima-italianska-nosht-predstoi-na-Antichniya-teatur-364522
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.