От утре до края на годината през Карлово ще минава ''Влакът на Дядо Коледа''
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:44 / 23.12.2004Коментари ()1447
През периода 24-ти – 31-ви декември 2004 г. влак “Чайка”, който пътува по един от най-дългите маршрути в България (София - Карлово – Бургас и обратно) ще носи името “Влакът на Дядо Коледа”, съобщиха от пресцентъра на БДЖ. Часът на тръгване на влака от София е 16:05 ч. , а от Бургас е 5:30 ч. Празничната украса във вагоните на влаковата композиция е специално подбрана, за да създава настроение на многобройните пътници. За да превърнат пътуването в истинска коледна приказка, БДЖ ЕАД са подготвили изненада и за своите най-малки клиенти – всяко дете, което пътува с “Влака на Дядо Коледа”, ще получи картинка за оцветяване с образите на любими персонажи (Дядо Коледа, джуджета, еленът Рудолф и др.) и комплект цветни моливи.
Приходите от Коледния влак ще бъдат дарени на семействата на железничари, които са загинали или са получили трайни физически увреждания при изпълнение на служебния си дълг.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Ot-utre-do-kraya-na-godinata-prez-Karlovo-shte-minava-Vlakut-na-Dyado-Koleda-3673
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.