Петгодишно момченце и двама мъже пострадаха при катастрофи в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:03 / 26.12.2004Коментари ()1712
В болница с контузни рани по главата и краката посрещна Коледа петгодишният П. Т. от Пловдив. Той е бил блъснат от кола около 17 часа на 23 декември на ул. "Георги Кондолов". Момченцето внезапно изскочило на платното пред минаващия "Ситроен" и 24-годишната водачка Т. Б. не успяла да предотврати произшествието.
Около час по-късно на пътя Пловдив - Брезово лек автомобил “БМВ”, управляван от Д.Т. (25 г.) от Стряма, ударил на пътното платно Н.Г. (58 г.) от Пловдив. Пешеходецът е настанен в болница със счупен крак и контузни рани по тялото. По първоначални данни причината за случилото се е неправилно движение по пътното платно от страна на пешеходеца, който бил употребил алкохол, съобщават от РДВР - Пловдив.
Вчера при катастрофа, станала пътя София - Карлово, е пострадал 36-годишният пловдивчанин Т. А. В 14.30 часа на 100 метра преди село Иганово лек автомобил “Ланд Роувър”, управляван от А.И. (28 г.) от Пловдив, при движение с несъобразена скорост се блъснал в крайпътно дърво. Пътникът в колата Т.А. е с фрактури на таза и единия крак.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Petgodishno-momchence-i-dvama-muzhe-postradaha-pri-katastrofi-v-Plovdiv-3695
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.