Фламенко концерт с Антонио Ередиа в Пловдив - мост между две култури
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:05 / 19.09.2012Коментари ()1631
©
Благодарение на организаторите POWER MUSIC и с любезното съдействие на Испанското посолство, Българо-испанската асоциация "Св. Св. Кирил и Методи", Община Пловдив пловдивската публика ще може да се наслади на таланта на световноизвестния фламенко китарист - Антонио Ередиа. Предстои да видим едно зашеметяващо шоу на 23.09.2012 г. в Античния театър, гр.Пловдив.

Този музикален мост ще ни пренесе в сърцето на испанското фламенко изкуството - Гранада.

Ще се почувстваме част от една култура, чийто бог е любовта, страстта, музиката и танцът. Виртуозните изпълнения на Антонио Ередиа са огласяли най-престижните концертни зали и фестивали в света. Свирил е лично за кралските семейства на Испания, Мароко, Англия, Монако, Сирия и много други. А сега идва да свири и за нас. Елате и се почувствайте кралска особа на 23.09.2012 г. в Античен театър от 20:00 часа.

Билети за събитието можете да закупите в мрежата на ticketpro, както и online на адрес www.ticketpro.bg , касите на НДК и пред Община Пловдив. Повече информация можете да получите също и от www.powermusic.bg - организатор на събитието.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Flamenko-koncert-s-Antonio-Eredia-v-Plovdiv-most-mezhdu-dve-kulturi-381256
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.