Путин и Брюксел гледат комедия за лалугер след пловдивчани
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:44 / 28.09.2012Коментари ()1263
©
С моноспектакъла "Лалугер" на Николай Урумов се закрива сезонът на комедиите в лятно кино "Орфей" на 29 септември от 19 часа. Представлението, което обра редица престижни театрални награди, идва в Пловдив, преди да бъде представено в Европарламента в Брюксел и пред Владимир Путин в Москва през есента. 

Покрай горещата тема за евросубсидиите Николай Урумов споделя много пиперливи и забавни истини за бита на българите. Героят му е дошъл в София по специално поръчение на брат си, за да донесе готови документи по европроекти. Големият проблем обаче е един защитен вид лалугер, който се е заселил точно във фамилната им земя и пречи да се одобри проекта. Ето защо Дянко Лалугера е на гарата и чака брат си, който е "голям човек и работи в министерството". И ще разкаже едни много важни неща - като например истината за лалугера и огромната му разлика с къртицата. 

Времето ще е благосклонно към любителите на театъра на открито в събота, а билети вече се продават на промоционална цена на касата на кино "Орфей" и в Билетен център пред Общината.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Putin-i-Bryuksel-gledat-komediya-za-laluger-sled-plovdivchani-383827
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.