Информационен семинар на ОИЦ в Брезово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:49 / 04.10.2012Коментари ()1120
©
Снимка: Архив
Областен информационен център - Пловдив ще проведе утре - 5 октомври, в община Брезово информационен семинар на тема "Областен информационен център - Пловдив - в близост до хората". Началото на информационното събитие е от 11 часа в заседателната зала на общината.

За участие са поканени представители на широката общественост, неправителствени организации, бизнеса, местната власт, национални и регионални медии. В рамките на информационното събитие ще бъде представена дейността на Областен информационен център - Пловдив, ще бъде дадена информация за отворени схеми за кандидатстване с проекти по оперативните програми, актуални мерки по Програмата за развитие на селските райони, както и обща картина за прилагането на структурните и Кохезионния фондове в периода 2007 - 2013 година в община Брезово. На форума ще бъдат представени добри практики, реализиращи се на територията на общината и споделен опит от "научени уроци" по проекти, финансирани по оперативни програми. Поканени са и лектори от Дирекция "Бюро по труда" и Държавен фонд "Земеделие".

Областен информационен център - Пловдив работи в рамките на проект №BG161РО002-3.3.02-00021-С0001 "Изграждане на областен информационен център в гр. Пловдив", финансиран от Оперативна програма "Техническа помощ", съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Informacionen-seminar-na-OIC-v-Brezovo-385292
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.