ПУ "Паисий Хилендарски" домакин на международна научна конференция
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:09 / 06.10.2012Коментари ()1008
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Международна научна конференция "Изследователски методи и технологии в икономическите и социалните науки" организира на 6 и 7 октомври (събота и неделя) Факултетът по икономически и социални науки към Пловдивския университет "Паисий Хилендарски".

В двата дни на международния форум наред с домакините - преподаватели и студенти от ПУ "Паисий Хилендарски", свои доклади ще изнесат над 40 изследователи и преподаватели от цял свят. Сред тях ще бъдат изтъкнати професори по икономически и социални науки, работещи в университети в Италия, Франция, Полша, Израел и САЩ.

От българска страна освен Пловдивският университет, със свои разработки ще участват и представители на Института за изследване на населението и човека при БАН, УНСС - София, СУ "Климент Охридски", УХТ - Пловдив, ТУ - София и Колежа по туризъм - Варна.

Фокусът на конференцията е насочен към някои от най-важните и актуални въпроси, разделени в две секции: "Социална статистика и демография" и "Нови изследвания в областта на качествените и количествените методи в икономическите и социалните науки". Детайлно ще бъдат представени изследователските постижения и проблеми в разглежданите научни области. Ще бъде споделен опитът от прилагането на нови практики и технологии в учебния процес, потвърдиха от ФИСН на ПУ "Паисий Хилендарски".



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/PU-Paisii-Hilendarski-domakin-na-mezhdunarodna-nauchna-konferenciya-385746
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.