В "Южен" представиха електронна складова система за детските градини
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:37 / 15.10.2012Коментари ()3260
©
Днес в залата на районното кметство в "Южен" пред директори на детски градини и ясли презентираха електронна счетоводно-складова система за работа. Въвеждането на системата ще допринесе за прецизна обработка на данните, което ще спести много време, както и невъзможност за допускане на грешки. Работата на системата е опростена, лесна, дори забавна и приятна. Чрез системата районната администрация може самостоятелно и независимо да следи ежедневно за стойността на склада за храна в съответното детско заведение, спазване на рецептурниците за храна, наличността в склада и други.

"Чрез въвеждането на електронната счетоводно-складова система ще се подобри ефективността от работата на персонала в детските заведения и е възможен контрол във всеки един момент и етап от работата му" - сподели гл. експерт "Образование" в район "Южен" Петя Шаркова.

За въвеждането на системата от детските заведения се изисква минимално базово оборудване и компютърна грамотност от персонала. В бюджета за  2013 г. директорите ще предвидят съответните средства за въвеждане на системата във всички детски заведения на територията на район "Южен". 


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-Yuzhen-predstaviha-elektronna-skladova-sistema-za-detskite-gradini-387701
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.