Двама братя обиждаха и заплашваха униформени заради документи за самоличност
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 24.10.2012Коментари ()3250
© Plovdiv24.bg
Неправоспособен водач и брат му бяха задържани в ареста на Пето РУП за 24 часа за хулиганство. Вчера около 15 часа в Ягодово автопатрул на районното управление поискал да извърши проверка на лек автомобил "Фиат Брава", управляван от Й.Г. /28 г./ от същото село. 

Полицаите познавали младия мъж и знаели, че той няма свидетелство за управление. Й.Г. категорично отказал да изпълни разпорежданията на служителите на реда и да представи документите си за самоличност, скрил се в дома си и се опитал да осуети проверка. В негова защита се явил брат му - А.Г. /33 г./, който започнал агресивно да напада полицаите. 

Двамата заедно продължили да отправят заплахи и закани за саморазправа към униформените служители. Въпреки съпротивата проверката е била извършена и братята били отведени в полицейското управление. Срещу двамата мъже, които са известни на полицията и осъждани, е образувано бързо производство.


Още новини от Регионални новини:

https://www.plovdiv24.bg/novini/regionalni/Dvama-bratya-obizhdaha-i-zaplashvaha-uniformeni-zaradi-dokumenti-za-samolichnost-389677
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.