Студентка в ПУ: Посиняха ми ноктите и устните от студ в новата сграда!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:32 / 14.11.2012Коментари ()9453
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Здравейте и извинявайте за безпокойството, не съм сигурна дали тук можем да изпращаме коментари и недоволства относно някои теми. Става въпрос за ненормалния студ в Пловдивския университет - Нова сграда, пише на пощата на Plovdiv24.bg наша читателка. Имаме много сутрешни лекции и упражнения, както се случи и в понеделник, 12 ноември. Но никога в стаите не е било толкова студено - парното изобщо не работеше в 9 часа сутринта, в стаята бяхме по якета и шалове, страшен студ, седейки на едно място. 

Аз лично треперех, посиняха ми ноктите и устните чак, и резултата от това е, че сега вече съм болна и се чудя как и с какво да се лекувам. Дано не подминете писмото ми, защото това е сериозен проблем и си нямам на идея на кого друг да пиша за да изкажа възмущението си! Благодаря ви много за отделеното време и ви желая всичко добро!

Репортер на сайта се свърза с ръководството на Пловдивския университет признаха за проблема, заявявайки, че в момента има ремонт на инсталацията. От учреждението обаче не пожелаха да се ангажират с конкретни срокове за приключване на ремонтите, както и дали те са планирани или аварийни.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Studentka-v-PU-Posinyaha-mi-noktite-i-ustnite-ot-stud-v-novata-sgrada-394957
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.