Празник в УХТ - Пловдив за изпращането на Випуск 2012
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:13 / 15.12.2012Коментари ()3782
Бивши и настоящи студенти от
УХТ:
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
112 отличници на Университета по хранителни технологии бяха наградени по време на състоялата се днес церемония по връчването на дипломите на Випуск 2012.

"Продължете своя жизнен и творчески път така, както изисква принадлежността ви към този университет. Така, както ние - вашите преподаватели и близки - очакваме от вас", подчерта в приветствието си към абсолвентите ректорът проф. дтн инж. Кольо Динков.

"680 са завършилите от декември 2011 г. до октомври тази година. 100 от тях са отличници, а 12 бакалаври и магистри - пълни отличници", допълни той.

Дипломираха се и повече от 40 чуждестранни студенти от Китай, Виетнам, Молдова, Украйна, Македония, Турция.

Парични награди, грамоти и вписване в почетната книга на УХТ заслужиха отличниците на випуска, които получиха дипломите си от ректора и от деканите на Технологичния, Техническия и Стопанския факултет на проведената в аула "Проф. М. Бешков" на университета официална церемония.

Абсолвентката от специалност Технология на ферментационните продукти Ралица Тодориева, завършила с пълен отличен, благодари от името на дипломантите за "усилията и търпението на своите преподаватели" и призова колегите си "никога да не губят своята мотивация и ентусиазъм". Тя връчи на ректора паметна капсула, съдържаща имената на завършилите обучението си през 2012 г.

Допълнителни награди за най-добре защитена дипломна работа бяха връчени от Съюза на хранително-вкусовата промишленост и от Съюза на енолозите, както и от фирми от хранителния бранш.

Вдъхновените изпълнения на студентския танцов състав "Пълдин" при УХТ-Пловдив допълниха празничната атмосфера.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Praznik-v-UHT-Plovdiv-za-izprashtaneto-na-Vipusk-2012-402708
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.