Предпразничният коледен дух влезе и в света на математиката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:56 / 23.12.2012Коментари ()1425
© Plovdiv24.bg
Бивши и настоящи ученици от
СОУ "Св. К. К. Философ":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Учениците от начален етап на СОУ"Св.Константин-.Кирил Философ"- гр.Пловдив участваха в много и различни инициативи, свързани с Коледа.

Началото бе дадено с участие в благотворителната инициатива на Пловдивската Света Митрополия . Полученият благодарствен адрес "за проявената добронамереност, отзивчивост, всеотдайност и талант" показа, че с добро сърце може да се постигне много. Ръководството на училището им пожела на участниците с доброта и сила да правят по едно малко чудо всеки ден, а не само в навечерието на Коледа! Това даде стимул децата да продължат с благотворителната си кауза и да вземат участие в Коледния училищен базар с ръчно изработени изделия.

Предпразничният коледен дух влезе в света на математиката. Математическото състезание за 4-те класове излъчи по два отбора, защото желаещите да се изявят бяха много. Спорстсментското участие бе завлядяло участниците, които сами си избраха капитаните и имената на отборите. Получените твърде близки резултати доказаха,че математиката продължава да е сред любимите предмети на учениците. С
пожелания за приемане на Коледния дух във всяко семейство и награди от директора на училището -Ел. Костадинова, приключи оспорваното състезание.

Предпразничната седмица финишира и с изяви на учениците от 1 клас в "Коледно четене"и 2 клас с представяне на традициите по посрещане на Бъдни вечер и Коледа.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Predpraznichniyat-koleden-duh-vleze-i-v-sveta-na-matematikata-404450
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.