В ПУ ориентират студенти за бъдещото им развитие
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:57 / 21.04.2013Коментари ()1800
©
Бивши и настоящи студенти от
ПУ "Паисий Хилендарски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Студентски съвет към ПУ "Паисий Хилендраски", за пореден път влиза в ролята си на организатор на една полезна инициатива, озаглавена "Със знание към успеха" и насочена
към всички студенти, които се затрудняват с ориентацията си към бъдещото им развитие.

"Спрямо интересите и желанията си, всеки от Вас е добре дошъл да заповяда и да се запознае с обучението, което със сигурност ще улесни хода Ви към търсенето на успеха. Благодарение на Лилия Еленкова от АПАО (Асоциация за подпомагане на aкадемичната общност) ще добиете представа как трябва да използвате качествата си на млади хора и да ги усъвършенствате в стъпки към лидерството, ще се научите и как правилно да съставите вашето CV и мотивационно писмо, ще Ви се разясни и кариерното развитие като един жизненоважен процес, който протича в рамките на целия живот на човека", казват организаторите.

Семинарът ще се проведе на 24-ти април 2013г. (сряда) в Конферентна зала - Информационен център (бившата 13-та аудитория) в сградата на Ректората на Пловдивски университет. Програмата започва от 10:00ч. с откриване и завършва в 15:45ч. с "Йога на смеха" - разпускаща сесия, организирана от Ралица Коцева.

Тези, които проявяват интерес, могат да се запишат в 104-ти кабинет в Ректората.


Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/V-PU-orientirat-studenti-za-budeshtoto-im-razvitie-428454
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.