Константин Кацаров и "Ренегат" подкрепят кампанията "Муковисцидоза - да добавим живот"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:13 / 23.04.2013Коментари ()3032
©
Константин Кацаров и рок група Ренегат ще забият благотворително три пъти през месец май - в Пловдив и в София - в полза на каузата за въвеждане на европейски стандарт за лечение на рядката болест Муковисцидоза. Първият концерт е на 9 май в Камерната зала на Драматичен театър Пловдив от 20,30 часа. Вторият - на 23 май в арт пространството на Клуб Тотал Спорт - е от същия час 20,30. В София бандата ще забие на 29 май от 19 часа в Студио 5. Не искам детето ми да страда, но ми пука и за твоето - е мотото, под което ще подкрепи кампанията Константин Кацаров, който освен създател на рок групата, е и неин вокал.

И на трите дати час преди концертите той ще представи най-новата си книга "Пепел" от ИК "Хермес". "Пепел" е книга за чуждото ежедневие - ежедневието на момчетата от хрониките в криминалните страници на вестниците. Този роман може да ви стъписа, може да ви разгневи, но няма да ви позволи да го захвърлите преди да сте стигнали до последната страница" - пише редакторът на романа Христо Карастоянов, който ще пристигне в Пловдив за представянето на автора и книгата му на премиерата в Театъра.

Не ме е срам да призная, че съм бил лош - а когато става въпрос за деца и млади хора - не е честно да живеем добре, а да не забелязваме проблемите на другите. Подкрепям тази кампания, защото искам да стана по-добър, коментира в аванс Константин Кацаров и призовава всички фенове на рока, Ренегат и динамичните му книги за света, в който живеем, да подкрепят каузата по време на концертите му.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Konstantin-Kacarov-i-Renegat-podkrepyat-kampaniyata-Mukoviscidoza-da-dobavim-zhivot-428900
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.