Невероятен концерт на Антония Маркова в лятно кино "Орфей"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:59 / 26.06.2013Коментари ()3722
Зашеметяващ концерт, уникална публика, емоционални изпълнения на сцената, препълнена зала и изключително позитивни отзиви. Така с едно изречение би могла да се опише еуфорията, която разлюля Пловдив на 20.06.2013г. в лятно кино "Орфей", по време на концерт-спектакъла на поп изпълнителката Антония Маркова.

Един незабравим концерт поднесен пред изпълненото до краен предел кино. За пореден път изпълнителката  омагьоса с вълшебния си глас и неповторим  чар всички гости на своя първи самостоятелен концерт. Талантливата певица пя над два часа в препълнената зала и зарадва своите фенове и почитателите на хубавата българска музика с  впечатляваща комбинация преплитаща се от стари и утвърдени в нейната кариера песни до най-новите и парчета. Наред с новите си авторски парчета Антония Маркова изпълни и хитове на Селин Дион, Уитни Хюстън, Лара Фабиан, Ищар и много други, с които провокира публиката да стане на крака и да запее с нея.

Антония Маркова доказа класата си, като изпя невероятната песен " Je T`aime" на Лара Фабиан, посветена на родителите и, които не скриваха вълнението си от това, което се случва.

Публиката стана на крака и повече не седна до края, обсипвайки с бурни аплодисменти певицата. Настроението и градусът на емоциите ескалираха максимално след появяването на нейните гости Маргарита Хранова и Коцето Калки, музикантите от Биг Бенд Пловдив, струнен квартет "Интро", с които Антония беше подготвила и съвместни изпълнения специално за случая, които направиха концертната вечер незабравима. Всяко следващо изпълнение предизвикваше все по-бурна реакция от страна на публиката.

Неотлъчно през цялото време на сцената бе и екипът на Антония- музикантите Жулиен Кутманов, Емил Пехливанов, Ричард Мантарлиев и Александър Леков, както и вокалисти от АМТИИ - град Пловдив и танцьорите от Мюзикхолен театър Пловдив и балет "Велвет".

Поп-изпълнителката изнесе грандиозния си концерт на един дъх и с енергия, на която биха завидели много изпълнители.

Освен с незабравимите си хитове, певицата впечатли своята публика с "концерт от ново поколение" - с една уникална сцена с много светлини, множество светлинни ефекти и уникална сценография.

Името Антония Маркова винаги се е свързвало с хубава музика, със стил и елегантност. Изпълнителката взриви публиката с хитовите си песни, със своя глас, както и с уникалната си визия.

Антония смени шест прекрасни тоалета. Невероятно красиви, богато украсени, изящните тоалети преливаха в меки, пастелни цветове като лилаво, нежно розово и светло синьо. Видяхме и доста изкусителни рокли, които разкриваха и добавяха значително количество сексапил към визията на изпълнителката.

Разбира се, не липсваха и изненади, едната от които беше трите транспаранта, които украсиха залата малко преди началото на концерта с надписи "Тони носим те в сърцата си", "Ти си №1", "Пловдив те подкрепя". Изненадата е била подготвена от много скъп за нея човек, издаде изпълнителката.

Друга изненада, която развълнува изпълнителката малко след концерта е, че от 20.06.2013г. една звезда в небето носи нейното име "Антония Маркова" и е посветена на нея. Подарък, който е личен, уникален, благороден и ще блести в небето вечно! Подарък също от неин приятел.

Талант, жена, глас или истинска магия. Какво всъщност видя многобройната публика, която присъстваше на концерта на Антония Маркова в лятно кино "Орфей"? Дали през тях не премина всъщност стихия....

Изпълнителката се раздаде от сърце на почитателите си и го направи по начин, който само тя умее. Публиката не спря да аплодира певицата, и с пълно право. Трудно е да накараш публиката да стане на крака и да остане така цели два часа. Невероятно, шеметно, грандиозно - това беше концерт-спектакъла на Антония Маркова.
 
Уникален концерт, уникално изживяване. С това изречение се описва в най-кратка форма невероятното усещане след края на концерта.



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Neveroyaten-koncert-na-Antoniya-Markova-v-lyatno-kino-Orfei-440000
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.