Дипломира се випуск 2013 на Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:57 / 29.06.2013Коментари ()7805
©
Бивши и настоящи ученици от
ПГТ "Проф. д-р Асен Златаров":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
В изисканата обстановка на "Тримонциум принцес хотел" директорът на Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров", гр.Пловдив, инж.Мариана Маджирова връчи дипломите на випуск 2013. В словото си тя се обърна с благодарност към завършилите ученици за тяхното старание по време на обучението, получило израз в много добрите резултати на матурите и изпитите за професионална квалификация. Инж.Маджирова подчерта и усилията на техните учители, които са направили възможни успехите на зрелостниците и са ги превърнали в истински професионалисти, ценени и търсени от туристическия бранш в Пловдив, страната и чужбина.

Мястото на връчването на дипломите не е случайно избрано. Тук в продължение на години са получили и усъвършенствали професионалните си умения по-голямата част от завършилите ученици, тук получават символично и своя бляскав старт в кариерата си, заяви г-жа Мариана Маджирова.

Развълнувани бяха и класните ръководители на зрелостниците, връчващи Дипломи за средно образование и Свидетелства за професионална квалификация : г-жа Татяна Начева на своите възпитаници от XII А клас със специалност "Организация на хотелиерството", г-жа Калинка Троева- на своя XII Б клас със специалност "Кетъринг", г-жа Наталия Стоянова - на XII В клас със специалност "Производство и обслужване в заведенията за хранене и развлечения", г-жа Катя Димитрова - на XII Г клас със специалност "Кетъринг", г-жа Деляна Кънчева- на ХII Д клас със специалност "Производство на кулинарни изделия и напитки", г-н Борислав Проданов- на ХII Е клас със специалност "Обслужване на заведения за обществено хранене", г- жа Красимира Цончева- на ХII Ж клас със специалност "Производство на сладкарски изделия".

Тези актуални и престижни специалности осигуряват на 164 дипломирали се млади хора от ПГТ"Проф. д-р Асен Златаров", сред които 21 отличници, сигурност в този динамичен свят.

От името на учениците благодарност към ръководството, класните ръководители и всички учители от Професионалната гимназия по туризъм "Проф. д-р Асен Златаров" изразиха Моника /първата по успех във випуска/, Росина, Петър и Георги. Те им пожелаха много здраве, търпение в отговорната им работа и насърчиха бъдещите ученици да предпочетат Гимназията по туризъм заради много доброто образование и отношение, което са получили в училището, и перспективата за реализация , която тя дава след нейното завършване.

На чаша шампанско последваха разговори между учители и вече дипломирани гимназисти, в които най- често присъстваха думите "благодаря", "университет", "работа", "море", "чужбина", "наесен ще дойдем в училище, за да видим как се справят братята и сестрите ни"...



Още новини от Новини от Пловдив:

https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Diplomira-se-vipusk-2013-na-Profesionalnata-gimnaziya-po-turizum-Prof-d-r-Asen-Zlatarov-440556
Copyright © Plovdiv24.bg. Всички права запазени.